logo
1945

22-07-21

Van der Tol Groep kiest met overname voor behoud van bedrijfscultuur

Amsterdam - Op 16 juli van dit jaar heeft Olivier Copijn, sinds tweeënhalf jaar algemeen directeur van Van der Tol Groep, de aandelen overgenomen van Rob Franken, voormalig algemeen directeur van het bedrijf. Het hoveniersbedrijf, dat een oorsprong kent als familiebedrijf, maakt hiermee duidelijk de keuze voor een toekomst waarin de zelfstandigheid van het bedrijf gewaarborgd blijft.

Bij de overname van het bedrijf stonden twee belangrijke doelstellingen centraal, een gezonde continuering van het bedrijf en behoud van de familiaire bedrijfscultuur. Laatstgenoemde is ook duidelijk terug te zien in de onderhandelingen die er zijn geweest. Zo geven Copijn en Franken aan gebruik te hebben gemaakt van een gezamenlijke adviseur. “Gedurende de overname hebben Olivier en ik steeds naast elkaar gezeten, dus niet tegenover elkaar” vertelt Franken. “Het voelt dan ook fijn om dit bedrijf vol vertrouwen door te kunnen geven”, zo vult hij aan.

Copijn, die met een dienstverband van negentien jaar geen onbekend gezicht is bij Van der Tol, kijkt vol vertrouwen uit naar de toekomst. “Ik zie dit echt als een fantastische kans en heb ontzettend veel zin om verder te bouwen aan dit mooie bedrijf”.

facebook twitter linkedin pijl terug Terug