Ik ben gek op technische
uitdagingen.

GERT-JAN OVER HET PROJECT MUSEUM BOIJMANS

Gert-Jan Middelie, projectleider aanleg en specialist gevelgroen:

“Een daadwerkelijk bos op een 36 meter hoog dak”

“Ik kan mij nog heel goed herinneren dat ik voor het eerst de artist impressions zag van het nieuwe depot van het museum Boijmans van Beuningen. De beelden en de offerteaanvraag kwamen via de mail bij mij terecht. Wat een imposant gebouw! En dan ook nog met een daadwerkelijk bos op een dak van 36 meter hoog! Kortom, ik zag gelijk een gave uitdaging.”

Boijmans van Beuningen

Toonaangevend groenproject
“Aangezien ik gek ben op technische uitdagingen, jeukten mijn handen om eraan te rekenen. Want zeg nu zelf: hoe mooi is het om direct betrokken te zijn bij zo'n toonaangevend project.”

“Sinds de inschrijving ben ik als projectleider intensief betrokken. De kick was natuurlijk supergroot toen wij hoorden dat we deze prachtige daktuin gegund kregen.”

“Daarna is er veel werk verzet, want het hele proces is en blijft een technische uitdaging. Ik ben met veel verschillende betrokken partijen in overleg om het voorbereidings- en uitvoeringsproces zo optimaal en efficiënt te laten verlopen.”

Samenwerken met dakdekker en beregeningsspecialist
“Als je mij vraagt waarom ik bij Van der Tol werk, is dat om meerdere redenen. Bovenaan staat absoluut het zelfstandig en in samenwerkingen werken aan de te realiseren, bijzondere en uitdagende projecten.”

“De samenwerkingen met onderaannemers, zoals een dakdekker of beregeningspecialist, zijn daarbij erg interessant. Van die partijen leer ik zelf namelijk ook heel veel.”

“Daarnaast heb ik mij in de loop van de jaren persoonlijk kunnen ontwikkelen tot gevelgroenspecialist binnen de organisatie. Dat samen met flexibele werktijden en -omstandigheden maakt dat ik graag naar mijn werk ga.”

Boijmans van Beuningen

Interessante vacatures

Projectleider aanleg

In je rol als projectleider draag jij de verantwoordelijkheid voor de aanleg van projecten. Je calculeert, offreert, adviseert, engineert en verzorgt de planning, werkvoorbereiding, uitvoeringstekeningen en -coördinatie. Ook commercieel en financieel hou je alles scherp in de gaten: je doet de follow-up van uitgebrachte offertes, de facturatie en projectadministratie. Als nummer-één-aanspreekpunt help je zowel je klanten als collega's graag op weg.

Lees verder

(Meewerkend) voorman

Als (meewerkend) voorman ben jij van de projectplanning en -uitvoering. Je maakt de werkplannen, levert de calculatiegegevens aan bij de projectleider en begeleidt je medewerkers, waarmee je makkelijk samenwerkt. Je ziet erop toe dat alles goed verloopt: je bewaakt de kosten, rapporteert over de voortgang en doet de projectadministratie. Is de klus geklaard? Dan zorg jij voor de oplevering en nacalculatie.

Lees verder

Collega's over werken bij Van der Tol

Fred

Fred over de tuinen van het Prinses Maxima Lees verder

Marcel

Marcel over de daktuinen op De Kwintijn Lees verder